Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Labellov = more than vintage

Door Karen op 17.11.2011Vintage is hip. Hipper dan hip zelfs. En daarom zijn we Birgit de Jager vreugdesprongen-makend-op-onze-vintage-Louboutins dankbaar. This lady is het bonzende hart achter Labellov, een back in fashion time event met een overload aan high luxury en vintage goods om rood gelakte duimen en vingers bij af te likken. Oorspronkelijk speelden Birgit en haar vriendinnen, met dank aan niet langer gebruikte schatten op zolder én in de kleerkast, met het idee om een gezellige swapping sessie te organiseren. Lucky for us, zagen de dames het echter al snel groter en afgelopen week was de eerste editie van Labellov dan ook een feit. Yves Saint Laurent, Lanvin, A.F. Vandevorst, Prada, Dries Van Noten, Balenciaga, Chanel, Chloé, Hermès, Sonia Rykiel, Louis Vuitton, Christian Dior and a whole lot more tegen vriendelijke prijzen en dat drie dagen lang? We're in label love!
Maandag 14, dinsdag 15 en woensdag 16 november werd het Felixpakhuis in Antwerpen omgetoverd tot de ultieme place to be voor vintage lovers. Ciel mes bijoux, Katheleys, Labels Inc, Patricia Vintage, Optiek E. Blondé, Must have en Mac Jewels zorgden voor een onwaarschijnlijk en nooit gezien aanbod aan prachtige vintage kleding en dito shiny juwelen. Funky Vintage, Items, MJL, Goldwood, Koen Steen, Gypset en Pellegrini Design maakten inspirerend duidelijk dat binnen de wereld van  vintage meubelen en home accessoires they are the names to remember. Ook zeker het checken waard: de originele geschenkjes van online giftshop The Van en Sarina, verbluffende hoeden gemaakt door hoedenontwerpster Rineke Mosterd.
Tussen het shoppen door kon je je bovendien lekker laten verwennen in een van de drie beauty corners. De dames van Professionails maakten handen poezelig en nagels kleurrijk met de nieuwste So Polish nagellak en bij Magnolia kon je je eigen unieke geur samenstellen. In the mood voor een vintage look à la David Bowie, Twiggy of Marilyn Monroe? Een koud kunstje voor de ladies van Mac Cosmetics die dankzij hun fijne tips and tricks konden rekenen op tal van happy big smiles.
Betaalbare fashion en design, badend in tijdloze luxe binnen een warm, gezellig decor. Labellov is vintage in haar puurste vorm. Didn't you know? Old is the new new!

page loaded