Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Atlantic Pacific

Door Michael op 17.11.2011

Verslaafd aan blogs? Dan heeft Belmodo.tv alweer een pareltje uit de bloggerswereld die je absoluut in de gaten moet houden! Atlantic Pacific is de blog van Blair Eadie aka BEE. Blair is een échte fashionista van Amerikaanse bodem en maakt de online wereld al geruime tijd blij met haar fashion vondsten. 

Blair verstaat perfect wat bedoeld wordt met ‘mix & match’, ze lijkt kleuren, stoffen en juwelen moeiteloos te kunnen combineren tot een gesofisticeerde en moderne look. Als je naar haar outfits kijkt zie je niet alleen een prachtig silhouet, maar hoe beter je kijkt, hoe meer leuke details je opvallen: haar immer rode lippen - you gotta love those red lips- speciale armbanden en kettingen, ballerina bun,... 


Op Atlantic - Pacific opent zich een prachtige wereld vol kleur, mode, accessoires en more fashion candy. BEE houdt trouwens niet enkel van dure designerstuks, ook highstreet fashion is haar niet vreemd! Zo combineert ze moeiteloos merken als J.Crew, Gap en Zara met Diane Von Furstenberg, Chanel en Givenchy. This blogging lady is een fan van laagjes en laat dan ook geen moment onbenut om een vest over een hemd over een jurk te dragen en ja: she makes it work!

Van het moment dat ik haar eerste outfitpost zag, was ik meteen head over heels met de charmante Blair Eadie en haar speelse en gedurfde looks. Ga zeker eens kijken op haar blog en geniet van haar originele outfits, maar wees gewaarschuwd: once you click, you’ll keep on clicking...

Een absolute must-read, klik en ontdek een echte IT-blog! Maak alvast plaats voor wat gevoelens van euforie en vrolijkheid. Check Atlantic Pacific!

Tekst & beeld door Aline Vermeiren. 

page loaded