Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

In Stijl met Lien & Tiany: check it out

Door Angelique op 16.11.2011

Als dat geen goed nieuws is, wat dacht je van een portie mode van eigen bodem op je tv-scherm en dat met Lien Degol in de mix met ons eigen Tiany, jaaaaaaaaa tof hé. Noteer vanaf nu woensdag 21:45 in je agenda of programmeer die digi-box maar want de komende 12 weken is In stijl met Lien onze vaste tv-afspraak op Vitaya. Styliste Lien Degol helpt heel wat madammen om hun kijk op mode te verhelderen zeg maar én ons eigen stijlicoon Tiany Kiriloff neemt je iedere week mee naar een fashion hotspots én ze duikt regelmatig achter de schermen bij de grootste mode-events. Ja zo kennen we haar hier al een beetje hé ;o)

In de eerste aflevering zorgt Lien ervoor dat Anja, een 38-jarige happy mama uit Bilzen er uitziet als haar idool Monica Bellucci en Tiany neemt je o.a. mee naar het Brugmanplein, een echte fashion hotspot in Brussel. 

Enjoy the show ladies, hope you like it! We love it, a ja natuurlijk hebben wij de preview al gezien ;o)

page loaded