Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Michaël Verheyden Thinks Pink

Door Karen op 15.11.2011

Ze zijn er in allerlei geuren en kleuren, with or without opvallende prints en sterke slogans. Iedere voorzienige shopper heeft er standaard eentje in haar handtas zitten en ook de boys gaan volledig overstag. Even Kaiser Karl himself host rond met een amusant "Karl who?"-exemplaar. Oh yes, we're talking about the tote bag darling.

De simple shaped stoffen tas duikt al geruime tijd op in het straatbeeld, bengelend aan de schouders van the most stylish ones. Maar net omdat ze everywhere zijn, kan je best kiezen voor een heel uniek en opvallend exemplaar. Let's say de tote bag die handtassenfenomeen Michaël Verheyden ontworpen heeft voor Think Pink. Very limited, een hot fashion item én voor een luttele tien euro. Een ware must have!


De Michaël Verheyden tote bag is het mooie resultaat van de tweede samenwerking tussen DSGNRMRKT en Think Pink. Na de succesvolle veiling van Damart'kes gepimpt door bekende artiesten met o.a. Michaël Verheyden vorig jaar (check het Belmodo.tv artikel DSGNRMRKT Modemuseum Hasselt & ons Damart'ke), heeft het platform voor jong modetalent wederom een zeer geslaagde actie op poten gesteld om de organisatie voor borstkankerpreventie te steunen. De Michaël Verheyden-tas is bovendien de eerste binnen een reeks limited edition tote bags. Ieder modeseizoen zal DSGNRMRKT een nieuw exemplaar, ontworpen door een bekende en fashion minded artiest, op de markt loslaten.

Wil jij ook zo'n amazing Michaël Verheyden-tas? Dan is het Modemuseum Hasselt of Michaël Verheyden Shop in Antwerpen the place to be. Of stuur simpelweg een mailtje naar [email protected] met daarin de vermelding van je adres en het aantal bags dat je wil hebben. Do you hate window shopping at night?

page loaded