Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: 100 grams

Door Michael op 14.11.2011

“This is a man’s world, but it would be nothing without a woman.” Damn right ;o)!

Dat fashion & lifestyle blogs niet enkel voor Lalaladies zijn, wisten we al, we willen immers niemand uitsluiten. Toch moeten we toegeven dat het eerder een vrouwenwereld is. Belmodo.tv houdt niet van discriminatie en zet daarom vandaag voor jullie 100 grams in the spotlight!


Op 100 grams maken jullie kennis met Jasper. Een student Lifestyle & Design aan de Willem de Koning Academie voor kunst in Rotterdam. Op zijn blog kan je terecht voor verschillende zaken: van zijn inspiratie tot interieur cravings en van zijn leven en werk tot (very Londonlike) outfitposts. 

Tussen al deze verschillende labels ligt één rode draad: prachtige foto’s. Jasper werkt op zijn blog met onwaarschijnlijk mooie zwartwit foto’s die soms zelfs een beetje tragisch aandoen. Deze mooie, soms emotionele foto’s worden wel op tijd afgewisseld met een colorful crazy picture.


Ladies, laat je inspireren door Jasper, want hij heeft stijl en try to convince your Hubbie/BF to dress up like him. Belmodo.tv is alvast fan!

Tekst & beeld door Aline Vermeiren.

page loaded