Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Three to watch

Door Patricia op 11.11.2011

Het nieuwe TV-seizoen is nu al een tijdje bezig, en het moet gezegd worden: er zijn een paar Amerikaanse topseries bij gekomen die niet alleen fijn zijn qua verhaallijn maar ook gewoon een lust blijken voor het oog. Three to watch & why!

1. New Girl

Zooey Deschanel speelt een quirky indie girl die samenhokt met een bende jongens na een bad break-up. What a challenge, hoor ik je denken, Miss Z.D. speelt dus eigenlijk weer gewoon zichzelf? Dat kan best zijn, maar dat maakt het niet minder interessant. De serie wordt alom genoemd als één van de beste nieuwe sitcoms. 20 minuten giechelen om je dag goed te maken dus.

2. Pan Am

De Mad Men hype mag dan over zijn hoogtepunt zijn, feit is dat een beetje retro een lust is voor het oog. Enter Pan Am, de nieuwe serie over het reilen en zeilen van de stewardessen en piloten van de bekende luchtvaartmaatschappij gedurende de jaren '60.  De mannen zijn sleek & chic, de vrouwen rebels. En Christina Ricci speelt mee. Smullen.

3. Hart of Dixie

Rachel Bilson speelt Zoe Hart, een jonge dokter die uit NY verhuist naar Bluebell, Alabama. Ze wordt er huisdokter maar Bluebell is haar liever arm dan rijk. Als anti-fan van doktersseries toch helemaal weg van dit concept. Gevat en grappig, met een leuke spanning tussen het conservatieve deep south en de normen en waarden van een jonge New Yorker. 

Nu nog hopen dat de series snel overwaaien naar onze zenders!

page loaded