Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jean-Paul Lespagnard & Ek Thongpräsert winnen UPR Creativity Award

Door Michael op 10.11.2011

PR-agency Unlimited PR organiseerde dit jaar voor de allereerste keer de Unlimited PR Creativity Award. De professionele jury besloot niet één maar twee talenten te bekronen. De winnaars zijn Jean-Paul Lespagnard & Ek Thongpräsert.

Beiden ontvangen elk een jaar persondersteuning én een geldprijs! Maar liefst € 5750 mag elk in ontvangst nemen. Dat bedrag is gelijk aan de opbrengst van de veiling van 10 unieke kunstwerken. Lees het Belmodo.tv-artikel 10 jaar UPR, 10 jaar creativiteit voor een overzicht van alle arty collabs.

Het lijkt trouwens wel dat Jean-Paul Lespagnard aan een zegeronde bezig is. Na een super onthaal van zijn collectie mocht hij onlangs ook de Modo Prijs 2011 in ontvangst nemen. Lees er alles over in het Belmodo.tv-artikel Jean Paul Lespagnard wint Modo Prijs 2011


De shortlist aan toptalenten die mee streden naar de hoofdprijs waren o.a. Izumi Hongo (kledingcollectie Van Hongo), Céline Pinckers (lingeriecollectie Céline Pickers), Jean-Paul Lespagnard (kledingcollectie Jean-Paul Lespagnard), Stéphanie d’Heyghere (beenmode Been by d’Heygere), Damien Frederiksen Ravn (kledingcollectie Damien Frederiksen Ravn) en Ek Thongpräsert (kleding- en accessoirelabel Ek Thongpräsert).

Zowel de veiling als de UPR Creativity Award zijn een project n.a.v. de 10de verjaardag van het pr-agency. Op naar de volgende 10 jaar. Congratz aan de winnaars & UPR!

page loaded