Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Invasie zonder voetafdruk

Door Michael op 03.11.2011

Bezige bijen die strijders van De Invasie. Alles is nog maar net ingepakt in Genk of Leuven staat alweer op het programma. Check het Belmodo.tv-artikel De Invasie verovert België voor een overzicht van alle activiteiten. De strijders maken Leuven onveilig met Go Green! en houden halt in het STUK. 

Go Green! brengt alles rond ecologie & duurzaamheid. Strijders die op de afspraak verschijnen zijn Strook, Ilse Acke & Delva Landscape Architects. Strijden dus met een leger zonder voetafdruk. Verwacht je aan een flexpo-shop met lekkers van mode, meubelontwerp, grafische kunst, juwelen en zo veel meer. Dé essentials dus voor een duurzaam leven.


Deze flexpo toont 4 installaties. Ilse Acke weeft meterslang met gerecycleerde en afgedankte materialen. Het woord consumptiemaatschappij zal je nog nooit zo duidelijk worden. Strook maakt een reverse kunstwerk. I.p.v. te tekenen op, tekent hij uit. Op een vuile muur. Delva Landscape Architects tonen hun visie op ecologische landschapsarchitectuur. Urban Crafts toont ons hedendaagse ambachten met een ecologische inslag.

De Invasie Verovert België: Go Green!
van woensdag 9 november 2011 t.e.m. zondag 13 november 2011
woensdag & donderdag: van 14:00 tot 21:00
vrijdag, zaterdag & zondag: van 14:00 tot 18:00

STUK
Naamsestraat 96
3000 Leuven
www.stuk.be

Check hier alles over De Invasie!

page loaded