Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Eastpak Antidote Tour 2011

Door Michael op 02.11.2011

Wanneer fashion & music samen komen, zijn wij er als de kippen bij! Collabs waar verschillende creatieve werelden elkaar ontmoeten we like natuurlijk. Ben je into street, urban fashion en heb je daarbij nog graag een streepje punkrock muziek? Dan is de Eastpak Antidote Tour 2011 de perfecte zaterdagavond invulling. 

Het urban lifestyle merk Eastpak trekt dit najaar doorheen Europa met de Antidote Tour 2011. Een tournee met een line-up met o.a. A Day To Remember, August Burns Red, The Ghost Inside en Living With Lions. Het beste dus verzameld van de Europese punkrock scène. De 2011-versie is de 7de editie en spijtig genoeg de laatste trouwens.


De Eastpak Antidote Tour 2011 houdt halt in Hamburg, Gothenburg, Oslo, Helsinki, Leipzig, Parijs, Toulouse, Barcelona, Madrid, Milaan, Wenen, Leeds, Manchester en Londen. Maaaaaaar ook les Belges worden niet vergeten; op zaterdag 12 november 2011 strijkt het Eastpak circus neer in Brussel. Place-to-be is de AB in Brussel.

Klik hier voor alle informatie over de Eastpak Antidote Tour 2011.  Ook een linkje naar de pagina op de Ancienne Belgique site!

page loaded