Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Second Hand Second Life: de namen!

Door Michael op 29.10.2011

Op vrijdag 18 november 2011 is het weer zover: het jaarlijkse Second Hand Second Life event. Verwacht je aan een knap defilé, uitgebreide tentoonstelling en spannende veiling. Lees het Belmodo.tv-artikel Second Hond Second Life//Spullenhulp voor alle details. Dit jaar worden in Tour & Taxis verschillende design, fashion & jewelry creaties geshowed ten voordele van het goede doel. Deze editie gaat de opbrengst naar een nieuw sociaal project van Spullenhulp. Het project wil een onthaaltehuis voor jonge daklozen financieren.

Maaaaaaarrrrrr girls, waar jullie allemaal op wachten: de namen

Voor design hebben bevestigd: Thierry Bataille, Giovanni Bauwens, Damien Bihr, Bike Paradise, Raphaël Charles & Mathias Van de Walle, Tom De Vrieze, Dustdeluxe, Emmanuel Gardin, Sven Goemaere, Zoé Morel, Peyman Nadirzadeh, Pol Quadens, Patrick Reuvis, Inge Van Gheel, Antoine Van Loocke en Dirk Wynants.


Fashion zal vertegenwoordigd worden door Romain Brau, Aurore Brun, Filles à Papa, Anna Heylen, JeanPaulKnott by Greg Van Rijck, Isabelle Lenfant, Marius Pompon, Max & Lola, Monsieur Bul, Nathan-Baume, Niyona, Elvis Pompilio, Kim Stumpf, Team Petits Riens, Izumi Van Hongo en Edouard Vermeulen. 

Een paradijs van juwelen wordt gecreëerd met Isabelle Azaïs, Frédérique Coomans, Elke Peeters, Marianne Timperman en Heide Winne. 

Yep compleet overtuigd, dat is duidelijk. Dus is het tijd om je ticket te boeken en die outfit voor het fashion event uit te zoeken. Boek alvast je ticket via de website van Spullenhulp.

Tekst & beeld door Aline Vermeiren.

page loaded