Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashion Across borders

Door Michael op 28.10.2011

Uniek pop-up geweld komt er aan! Vrijdag 4 november 2011 opent Fashion Across Borders de deuren op de Grote Markt in Hasselt. In deze Fabulous Fashion Store zullen tal van jonge, relatief onbekende designers uit de Euregio Maas-Rijn hun collecties tonen aan het grote publiek.

Je kan er terecht voor een selectie aan mode, accessoires en juwelen. Voor exclusieve jurken, handgemaakte sjaals & handtassen, unieke juwelen en hippe t-shirts is de pop-up store the place-to-be! Welk jong ontwerperstalent mag je verwachten? IXX, Titi + The German Kid, sO mINE*, B-MADE, Céline Pinckers, Lore Langendries, Irene Heldens, Delphine Quirin, Aicha Gerard, Wolf by Sofie Claes en nog veeeeeeeeel meer natuurlijk!

De Limburgse creativiteit leverde al enkele welgekende namen op, denk maar aan Véronique Leroy, Elvis Pompilio en Martin Margiela. Een kijkje nemen is dus een absolute must! Wie weet loop jij binnenkort rond met een uniek stuk it-design!

Fashion across Borders pop-up store
Galerij De Ware Vrienden
Grote Markt
3500 Hasselt

vanaf vrijdag 4 november 2011 t.e.m. donderdag 31 mei 2011

Check hier de blog van Fashion across Borders!

page loaded