Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Art’n Bloom #7 Fashion Edition

Door Michael op 26.10.2011


Art'n Bloom maakte er voor zijn 7de editie een Fashion Edition van. Het jaarlijks event geeft bezoekers de gelegenheid om het hotel te ontdekken op een verrassende en speelse manier. Mede-initiatiefneemster & General Manager Christel Cabanier van Hotel Bloom doet misschien wel een belletje rinkelen. Een aantal jaar geleden was ze één van de juryleden in het tv-programma Mijn Restaurant

Voor de mode-editie mochten tal van artiesten een hotelkamer ontwerpen en die werd aan publiek & pers gepresenteerd. Elke kamer mocht de artiest geheel naar eigen smaak inrichten. Resultaat; verrassende kamers waar het knappe interieur van Hotel Bloom perfect mee kon blenden


Hotel Bloom mocht rekenen op het interieurstalent van o.a. Ellen Vaneccelpoel, Vanessa Pinto, Julie Denis, Sofi Van Saltbommel, Dorinda Bielen, Julie Menuge, Laurence Bruyninckx, Juliette Bogers, Julie Distave, Petra De Bruyn, Fgiuseppe Virgone, Niyona led'r bags & Vanessa Aerts, Tenue De Ville, Elise Viste, Gervaise Gournay, Séraphine D'Oultremont, Celine Lellouche, Erika Schillebeeckx & Fabien Huleux. Ook Bernard Gavilan bezette een kamer om reclame te maken voor Custimez-Moi. Marko Galovic presenteerde er zijn couture collectie. Lots of fashion talk dus en de ideale gelegenheid om kennis te maken met Hotel Bloom. 

Klik hier voor de Art'n Bloom website! Maak kennis met Hotel Bloom door hier te klikken. 

Tekst & beeld door Leonardo Van Dijle.

page loaded