Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Een blik in de wereld van Tom Ford

Door Bieke op 24.10.2011

Tom Ford geeft om de haverklap interviews, is niet vies om in zijn eigen campagne te schitteren en belicht openlijk zijn relatie met Richard Buckley. 
Neenee, geheimzinnig is de spectaculaire designer/fotograaf/regisseur/model niet. Toch is het duidelijk dat zijn signatuur een overdosis perfectionisme en een weldoordacht gecontroleerd imago omvat.

Daarenboven wordt naast zijn kassuccessen ook zijn eigen leven en persoonlijkheid geprezen. Waarom, dat maakt een rondleiding behind the scenes van zijn design studio in Londen, zijn langverwachte comeback en zijn campagne shoot - mét cameras - snel duidelijk. 

Gedurende 6 maanden, met dank aan de overtuigingskracht van Oprah Winfrey, werd Tom op de voet gevolgd door een camera. “Perfectionism’s almost an illness with me.  I’ve never let anyone film me like this before.” aldus de legendarische Mister Ford.
De 1 uur durende documentaire 'Visionairies: Tom Ford' werd gisteren uitgezonden aan de overkant van de Atlantische Oceaan. Wij moeten het voorlopig stellen met onderstaande trailers.

Het mag gezegd worden: Tom Ford, een allure van weleer.

page loaded