Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

New kid + nice style = Lana del Rey

Door Angelique op 20.10.2011

Haar naam zet je een beetje op het verkeerde spoor: een schlagerzangeres misschien? Mooi niet! Lana del Rey is voor 100% een klassebak. Ze klinkt vocaal als een vergeten artieste uit de seventies. Haar stem doet me geweldig hard denken aan die van Stevie Nicks de toenmalige zangeres bij Fleetwood Mac. In onze bekende fashion termen zou ik haar meteen uitdrukken als 'very high-end'. Want zo ziet ze er ook uit. Wat een sterke stijl én het is een cameleon. Nu eens bruinharig met zeer naturelle looks, dan weer very blond met zware smokey eyes. Je moet haar en haar stijl dringend ontdekken ;o)

Deze supercoole madam dweept met de jaren '60 en '70 zowel in haar clips als in haar eigen stijl. En dan zit deze jonge dame er toch wel 'boenk' op zeker, zoals we dat wel eens durven noemen. Want het komend winter seizoen zien we heel veel sixties. Het is dus niet al preppy wat de klok slaat ;o)

Who's that girl

Wat we tot nu toe weten over Lana is dat ze eigenlijk Lizzy Grant heet en pas 24 is. Ze is een singer/songwriter uit Lake Placid, New York maar woont in Londen. Ze is fan van Bob Dylan, Leonard Cohen en Nirvana. Hier bij ons is net haar eerste nummer “Video Games” uit.  De single gaat over het gevoel genegeerd te worden door de persoon die je lief hebt.

Uiteraard kan je haar volgen op Twitter, ze liet net trouwens zelf weten dat ze gaat samen werken met Damon Albarn van Gorillaz en de soulzanger Bobby Womack. Daar kijk ik echt al superhard naar uit en believe me, we gaan nog veel horen en zien van deze straffe madam. Voorlopig treedt Lana nog niet op in België maar dat zal wel snel volgen...

page loaded