Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Vitrine in Brugge

Door Michael op 19.10.2011

Zin om de beste spullen te shoppen in één hip pop-up winkelcentrum? Dan is de 4de editie van De Vitrine zeker iets voor jou. Blokkeer zondag 27 november 2011 in je agenda voor een trip richting Brugge. De Vitrine bundelt maar liefst 65 eigentijdse web shops en ontwerpers. Ideaal om je eerste lading eindejaarscadeautjes aan te schaffen. Verwacht je weliswaar niet aan een oubollige kerstmarkt met jingle bells, maar een creatieve markt met een uiterst divers aanbod. 

Je kan er terecht voor nostalgische en hippe verlichting, decoratie- en interieurartikelen maar ook originele geschenken, mannen- en vrouwenkleding, juwelen, accessoires, speelgoed en baby- en kinderkleding. Genoeg redenen dus om af te zakken naar De Vitrine in Brugge. Je kan er o.a. terecht voor Lola Life Lines, Petitfours, Aaitski, Beeldburo, Chicken Rhythm, Cornelia & Ruth, Dinner at Seven, Fifty Ways, Fatima, Geraldien & Claudine, helen b, Hilde Groven, Ine Vacquier, Karolien Verstraeten, Letterwebshop, Manufactuur, Het Ministerie Van Unieke Zaken, Mis-en-Plis, noordt & Trashilicious.


De Vitrine vindt 2 keer per jaar plaats. Eén keer in het voorjaar & één keer in het najaar. Place-to-be is La Brugeoise. Een industrieel pand dat dateert van begin vorige eeuw. Naast lekker shoppen kan je ook genieten van een hapje & een drankje. De kids kunnen naar hartelust spelen in het kinderatelier. 


De Vitrine
La Brugeoise
Vaartdijkstraat 5
8200 Brugge

zondag 27 november 2011
van 10:00 tot 18:00
gratis toegang
bancontact aanwezig

Check De Vitrine Facebookpagina voor meer informatie.
www.devitrine.com

page loaded