Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Customisez-Moi 2011

Door Michael op 16.10.2011

Vrijdag 11 november 2011 is het eindelijk zo ver. Dan wordt de winnaar van de vijfde editie van Customisez-Moi bekend gemaakt. Belmodo.tv-lovers zijn ondertussen al bekend met het concept, mocht je dat nog niet zijn check dan het Belmodo.tv-artikel Customisez-Moi zoekt kandidaten

Bij deze editie ging de organisatie op zoek naar kandidaten die woorden als recycle & up-cycle fashionable en trendy kunnen laten klinken. De beoordeling van de kandidaten gebeurt door een professionele jury met verschillende modejournalisten en designers. De kandidaat die de uiteindelijke winnaar wordt mag stage lopen bij het trendsbureau Promostyl in Parijs en ontvangt een aankoopbon van € 750 voor stoffen bij Mondial Textil. En plus zal de trendy mulibrandstore RA de creaties van de winnaar en twee andere finalisten verkopen.

Het hele Customisez-Moi verhaal is powered by Coca-Cola Light en daarom moest elke kandidaat ook een silhouet ontwerpen geïnspireerd op de Coca-Cola light ‘puppets’. Ook hier zullen de drie beste silhouetten gekozen worden en ontvangen de winnaars een cheque ter waarde van € 1500.

Dus ladies, op zaterdag 11 november kunnen jullie vanaf 20:00 naar ‘The Finale’ in de Indigo Studio in Brussel.  De avond begint met een fashion performance van Vanessa De Pinto & Romain Brau, om 22:00 is er de fashion show en aansluitend zal de winnaar van Customisez-moi bekend gemaakt worden. Presale tickets voor het event koop je in de Bernard Gavilan shop in Brussel en kosten € 10. Je kan ook een ticketje aan de kassa kopen voor  € 15.

Voor meer informatie surf je naar de Customisez-Moi website. 

page loaded