Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Piper-Heidsieck met crocodile touch

Door Michael op 15.10.2011

Wat drinkt een lady fashionista tijdens de lunch? Of 's avonds bij het diner? Yep, naast de Cosmopolitans is het meest gevraagde godendrankje absoluut een glaasje champagne. Sprankelende bubbels die je het luxueuse leventje geven waar jij wil toebehoren én bovendien hééééééééérlijk smaken. Ideale partner in crime is de champagne van Piper-Heidsieck. Laat nu net die champagne zich zelf een nieuw trendy jasje aan meten.

Piper-Heidsieck lanceert zijn wel bekend parelend drankje met a crocodile touch. Piper's Bodyguard draagt een croco-jasje in fel rood. Showtime met de haute couture uit champagneland dus! Stap in de voetsporen van Marilyn Monroe die enkel Chanel N°5 droeg tijdens de nacht en een glaasje Piper dronk om haar dag te beginnen. Of in die van Marie-Antoinette die Piper populair maakte aan het Franse hof. Be a lady & maak plaats in je koelkast voor deze übertrendy Pip-Heidsieck flessen.

This will be a croco-iconic one!

www.piper-heidsieck.com

page loaded