Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Olivia Palermo geeft fashion tips&tricks

Door Karen op 13.10.2011

Olivia Palermo ken je als bruisende it-girl uit de reality show 'The City', als succesvol model (het Belmodo.tv-artikel Olivia Palermo in Black and White is hiervan het ultieme bewijs) en vooral als alom geprezen stijlicoon. Altijd al willen weten wat haar fashion secrets zijn? Neem dan stante pede een kijkje op haar nieuwe blog, boordevol  fashion tips en tricks en fijne info over reizen, lifestyle en accessoires.

"Providing a forum to express my fashion inspirations from across the globe, it is my goal to show that style is international. In the coming weeks, you will read about my trips to Paris and London, seeing how the locals live, shop and dress. Each country has a distinct pulse on fashion, which I hope you will enjoy."  Wel miss Palermo, als je plechtig belooft ons te blijven trakteren op heerlijke outfits als deze, we're sure we will.
Olivia is echter niet de eerste reality-ster die op haar torenhoge pumps de fashion road bewandelt. Eerder al slingerde collega 'The Hills'-actrice Lauren Conrad een eigen beautywebsite online. Louter toeval, te sterk verwante passies of een beetje friendly competition? Moest er in de nabije toekomst een cat fight tussen deze twee pretty ladies uitbreken, we'll let you know!

page loaded