Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashion meets art @ foto-expo

Door Angelique op 13.10.2011

Dit weekend loopt er een boeiende vernissage die kunst en mode weet te verenigen onder de vorm van een foto-expo. Amsterdamse topfotograaf Marcel Van Der Vlucht creëerde “A beauty case” een reeks van kunstfoto’s met een knipoog naar mode & beauty. 

Galleriste Ingrid Deuss werkte samen met mannenlabel Les Hommes. Samen sloegen ze hun handen creatief in elkaar en het resultaat mag er wezen: unieke foto’s op een fashionable locatie namelijk de boetiek van Les Hommes in Antwerpen, Hopland. 

Dus Ladies, als jullie zin hebben om dit weekend een vleugje cultuur op te snuiven in ’t stad... Ga dan zeker eens langs op de vernissage en laat je onder dompelen in de wondere wereld van Marcel Van Der Vlucht.

Foto-Expo “A Beauty Case”

Van vrijdag 14 oktober tem zondag 16 oktober 2011 bij

Boutique Les Hommes
Hopland 44 & 45
2000 Antwerpen

Tekst: Aline Vermeiren

page loaded