Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Luck is an Attitude

Door Michael op 01.10.2011


Martini lanceert zijn nieuwste wereldwijde reclamecampagne met Luck is an Attitude. De campagne vervat alle waarden waar de iconische Italiaanse drank voor staat. Denk aan het typische Gioia di Vivere en je bent helemaal mee. Bij de campagne hoort een wereldwijde casting aka de Martini Kisser Casting.

Het Italiaanse drankmerk gaat op zoek naar dé geknipte persoon die het best de merkwaarden van Martini vertegenwoordigt. Het motto van de actie is 'kus het leven en het leven zal je terug kussen'. De casting verloopt volledig via de Martini Facebookpagina in 16 landen. De winnaar krijgt de hoofdrol in de nieuwe Martini commercial waarin de ster 10 bloedmooie vrouwen zal moeten kussen. Yep 't is van moetens. Maar geen paniek daarnaast strijk je bovendien maar liefst € 150.000 op!


Wat moet je doen? Gewoon surfen naar de Martini Facebookpagina en jezelf inschrijven. Opgelet je moet wel ouder dan 25 jaar zijn om deel te nemen. Maak een filmpje waarin je Martini én de jury overtuigt waarom jij precies diegene bent die moet winnen. Na het uploaden ga je jouw video sharen via Facebook, Twitter en alles wat mogelijk is. Laat je vrienden & kennis hun stem uit brengen.

Inschrijven kan nog tot en met zaterdag 8 oktober 2011. Uiteindelijk zal een internationale jury beslissen wie als winnaar uit de bus komt. Die jury wordt voorgezeten door lekker ding & model David Gandy

De casting werd begin september met veel verve aangekondigd in Rome tijdens een spetterend internationaal event. Dat allemaal op de muziek van het Belgische dj-duo 2 Many DJ's. Check het onderstaande filmpje voor een uitgebreid verslag & ontdek de prachtige glimlach van David Gandy grin 

Bekijk ook de tutorial over hoe je je moet inschrijven voor de Martini Kisser Casting. Wie weet ben jij binnenkort lid van de Martini Gallery of Fame! Smak.

page loaded