Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Exclusief Lady Gaga-fotoboek

Door Karen op 22.09.2011

Goed nieuws, correctie waanzinnig nieuws, voor all you Little Monsters out there en alle liefhebbers van excentrieke mode tout court want vanaf 22 november verschijnt eindelijk het nu reeds legendarische fotoboek van Lady Gaga. Gelukkig bleek Taschen Books zich bewust te zijn van de groeiende omvang van ieders nieuwsgierigheid (Little Monsters going insane: trust us, dat is iets wat niemand wil zien!) en daarom werd zeer recent de cover van het boek op de wereld losgelaten. De keuze is gevallen op een foto van een opvallend verhulde Gaga. Even frappant is dat we de huidige Queen of Pop, sorry Madonna, langs achteren te zien krijgen showing off haar geweldige gepersonaliseerde leren jas. Iets zegt ons dat de andere foto's in het boek iets minder braaf zullen zijn.


Terry Richardson, fotograaf én close friend van miss Gaga, volgde haar tien maanden lang en wist zo maar liefst meer dan 100 000 foto's te verzamelen. "Slechts" een 350-tal kleuren en zwart-wit beelden zullen in het boek verschijnen. What to expect? Exclusieve en nooit eerder vertoonde foto's van de Monster Ball Tour, de opnames van het album 'Born This Way' en de Grammy Awards 2011. Richardson vergezelde de zangeres 24/7 en kreeg zo eveneens toegang tot haar persoonlijk leven. Lady Gaga die 's morgens haar tanden poetst en vrolijk in bad ploetert? We can't wait!

FYI: er zullen slechts een beperkt aantal exemplaren van het boek 'Lady Gaga' verschijnen. Dus als je net als ons nagelbijtend benieuwd bent naar deze bundeling van ongetwijfeld heerlijk extravagante outfits en een voorwoord geschreven door de Lady herself, wees er dan tijdig bij. Hieronder krijg je alvast een voorproefje van de Supreme fotoshoot, starring Lady Gaga en Terry Richardson. Ready for those flashing lights?

page loaded