Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Eastpak Happy New Year

Door Michael op 22.09.2011

Yep Eastpak is er vroeg bij, maar dat is nodig. Want het handtassenmerk claimt donderdag 29 september & vrijdag 30 september tot het begin van het nieuwe jaar. Vergeet dus januari en trek het nieuwe jaar in samen met het bekende urban lifestyle merk in september. Zo vieren ze het einde van de zomer en het begin van het nieuwe academiejaar, de start van het voetbalseizoen, gloednieuwe projecten, frisse kansen, nieuwe voornemens. Eastpak organiseert daarom op donderdag in Antwerpen en op vrijdag in Brussel een grote Eastpak Happy New Year Party!

Gooi nog één keer alle remmen los op de tonen van de hottest dj's. Donderdag 29 september trek je naar Petrol voor Riva Starr (UK), Friction (UK), Chrispy (UK), Murdock (B), Goldorak & Solpher (B) en Laston & Geo(B). Vrijdag 30 september is het verzamelen geblazen @ Fuse voor L-Vis 1990 & The Neon Dreams (UK), Julio Bashmore (UK), Club Cheval featuring Panteros666, Sam Tiba & Myd (FR), Pelican Fly (B) & Surfing Leons (B).

Voor meer informatie surf je naar www.eastpak.com/happynewyear

page loaded