Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Invasie van het najaar

Door Tiany op 22.09.2011

Dat Belmodo.tv fan is van de invasie is geen geheim, en ook dit jaar is het platform voor jong topdesign van eigen bodem weer klaar om het land te veroveren!

Dit najaar trekken de strijders van de invasie naar Genk (C-MINE), Leuven (STUK) en Kortrijk (QUINZE & MILAN).

Hun nieuwe flexpo-tour is een mix tussen de nieuwe belevings-shop, brunches, ontmoetingen, lezingen, video-installaties, recepties, Black Boxes en strijdbare gedachten: het is tijd voor de jonge Strijders! 

Vorige week vrijdag opende hun eerste pop-up shop in Genk, en ook deze keer haalden de robots en strijders weer alles uit de kast! De opening en eerste MAD-meeting ging van start met een lezing door trendsetter Nalden, het gezicht achter WeTransfer en Nalden.net

Wat houdt zo'n  MAD-Meeting in? Het is een meeting waar je jouw creatieve netwerk kan uitbreiden, contacten kan leggen met creatieve ondernemers, of ontdekken hoe je je als creatieveling verder kan professionaliseren.

In deze eerste pop-up shop kan je, naar goede gewoonte, kennis maken met heel wat verschillende disciplines. Mode, interieur, grafische vormgeving, food, keramiek, fotografie, juwelen,… ze zijn allemaal vertegenwoordigd! Deze keer zijn de ontwerpers zelf niet aanwezig, maar zo heb je wel de tijd om rustig rond te kuieren en rond te neuzen in deze pop-up shop.

Kon je er deze MAD-meeting niet bijzijn, geen paniek. De pop-up shop is nog open tot en met 31 december en er komt nog een 2e MAD-meeting op 31 oktober.  Deze draait rond Dutch Design met twee installaties van SMJD en Margo Slingerland en met als spreker Chris Kabel, de ontwerper achter de gekende 'sticky lamp'

Is Genk net niet bij de deur? Dan zijn er nog de volgende flexpo’s:


GO GREEN : Installaties + Shop + voorstelling in STUK, Leuven
GO MILAN : Ontwerpwedstrijd + Shop + Brunches in BIG gallery van Quinze & Milan, Kortrijk

Praktisch Genk:
Van 16 september t.e.m 31 december.
Donderdag t.e.m. zondag / 14.00 tot 19.00
C-mine pop-up shop, c-mine 10, bus 3, 3600 genk.
Gps-adres: evence coppéelaan 91

 

Woord & beeld: Bo Baccarne. Check haar blogs boosdotcom.wordpress.com en bobaccarne.wordpress.com

page loaded