Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rihanna 4 Armani

Door Karen op 20.09.2011

Rihanna is all over the place these days. Niet alleen scoort ze de ene monsterhit na de andere, ze heeft daarnaast ook nog eens de tijd gevonden om actrice Megan Fox op te volgen als gezicht van Armani Jeans en Emporio Armani Underwear. En omdat de populaire R&B-diva even vaak van kapsel verandert als Paris Hilton van boy toy, mocht bij deze gelegenheid een fonkelnieuwe hairdo zeker niet ontbreken. Weg met de bruine lokken. Hello boyish blond kopje!

Deze nieuwe Armani-campagne werd gefotografeerd in New York door Steven Klein en toont ons miss Rihanna giving it her best in, naast en op een limousine. Voeg daarbij een mystiek vleugje film noir en je hebt een garantie voor heel wat mannelijk én vrouwelijk omkijkgedrag. Eat that, Chris Brown!

page loaded