Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Revival Tour by Lee

Door Patricia op 16.09.2011 

Music & fashion meet again met The Revival Tour van denimbrand Lee. The Revival Tour bestaat al langer in de Verenigde Staten maar dit jaar komt er voor het eerst een Europees luik. Met stip staat dan ook Antwerpen aangekruist op vrijdag 14 oktober 2011. Place to be is het muziekcentrum Trix in Borgerhout. 

Chuck Ragan van de groep Hot Water Music is de drijvende kracht achter deze tournee. Bedoeling is dat de grootste namen uit de rock'n roll wereld worden samengebracht en samen een akkoestisch concert geven. The Revival Tour kiest resoluut voor het gezellige en concerteert enkel in kleine zalen.

Ragan bedacht het concept in 2005 maar pas 3 jaar later kwam de eerste tournee. Dit jaar trekt The Revival Tour ook naar Europa & het Verenigd Koninkrijk. Ragan laat zich daarvoor vergezellen door artiesten als Brian Fallon van The Gaslight Anthem, Dan Adriano van Alkaline Trio & Dave Hause van The Loved Ones. 

Check www.therevivaltour.com voor alle informatie!

page loaded