Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

To do: 20 jaar Pauwels-Spaenjers

Door Tiany op 10.09.2011

Zoek je nog een activiteit voor volgend weekend? Ga dan zeker een kijkje nemen in het Modemuseum van Hasselt voor de nieuwe expo. Goudsmederij Pauwels-Spaenjers, gekend omwille van het gebruik van traditionele materialen in hedendaags design, bestaat 20 jaar. Kitty Spaenjers en Audi Pauwels tonen daarom vanaf zaterdag 17 september het Modemuseum Hasselt een selectie van 30 sieraden die  representatief zijn voor hun evolutie als designers.

Omdat de juwelen onlosmakelijk verbonden zijn met hun opdrachtgevers, werd fotograaf Frank Gielen gevraagd om de eigenaars te fotograferen met hun sieraad. Dit en de scenografie van Lien Wauters zorgen voor een alternatieve manier om de sieraden tentoon te stellen.

Benieuwd? 

20 jaar Pauwels-Spaenjers: 17.09.2011 - 07.10.2011
www.modemuseumhasselt.be 

page loaded