Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

DSGNRMRKT @ Hasselt

Door Michael op 09.09.2011


Get a fashionbreak! Want het is tijd voor de DSGNRMRKT in Hasselt. Kruis dus alvast zaterdag 8 oktober aan in je agenda. Die dag kan je terecht in het Modemuseum van Hasselt voor een unieke mix van jong modetalent. Verwacht je aan betaalbare en exclusieve outfits die worden getoond én natuurlijk verkocht. Denk kleding, originele accessoires en knappe handtassen. Deze 2de editie is een modemarkt voor young fashion talent only

Nieuw dit jaar is de VIP-opening. Echte fashionista's kunnen er zich extra laten verwennen. Tussen 10:00 & 11:00 krijgen zij de kans om als allereerste de collecties van de designers te bekijken, te passen en natuurlijk te kopen! Daar bovenop krijgen de VIP-fashionista's ook nog eens 10% korting op hun goodies. Dat allemaal tijdens het nippen aan een glaasje cava? Wat denk je een must-do? Absoluut! Ohja goodiebag included.VIP-opening
zaterdag 8 oktober van 10:00 tot 11:00
Modemuseum Hasselt
duotickets kosten € 50 & zijn te koop via www.dsgnrmrkt.com & in het Modemuseum van Hasselt

DSGNRMRKT bied je ook de mogelijkheid om leuke & exclusieve workshops te volgen. Check www.dsgnrmrkt.com voor alle info! De creamarkt werkt bovendien samen met de organisatie voor borstkankerpreventie Think Pink. Drie artiesten zullen hun unieke tote bagprint ontwerpen. Alle bags zullen ook op de website van de DSGNRMRKT verkocht worden. Een deel van de opbrengst gaat naar Think Pink. 


DSGNRMRKT is opnieuw op zoek gegaan naar de beste mix aan young designers. Op de lijst staan o.a. Black Balloon, Honest Crooks, Dido Yland, Elsewerk, Titi + The German Kid, Lane Starke, Tessa Wagenvoort, Col Claudine, Death Shred, An Buermans, Delikatessen, IXX, Karolien Verstraeten, Made by Chickies & Irene Heldens.

Lots of fashiongeweld dus die je zeker niet mag missen! Belmodo.tv will be there.

DSGNRMRKT
zaterdag 08 oktober 2011
VIP-opening (duotickets € 50) van 10:00 tot 11:00
gewone opening van 11:00 tot 18:00
www.dsgnrmrkt.com

Modemuseum Hasselt
Gasthuisstraat 11
3500 Hasselt
www.modemuseumhasselt.be

page loaded