Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blue crush

Door Karen op 08.09.2011Mode en kunst? Talking about a match made in heaven! En dat hebben Bregje Cox, Pascalle Daniels, Eda Flores en Sylvia Iweanya aka de leading ladies van The Bleach Gallery helemaal begrepen. Deze kleine maar zeer gezellige Antwerpse galerie combineert beiden binnen één en dezelfde ruimte. How cool is that? Aan de ene zijde vind je kunst van zowel beginnende artiesten als van meer gevestigde namen. De andere zijde is een shop met allerhande très unieke fashion goodies.


Maar dat is nog niet alles. Elke zes weken verandert de galerie van kleur en so is everything in it. De eerste editie stond volledig in het teken van shocking pink en donderdag 1 september 2011 kleurde The Bleach Gallery van boven tot onder  fluweelblauw. Speciaal voor deze opening hadden verschillende bezoekers hun mooiste blauwe outfit uit de kast gehaald. De kunstwerken zijn ditmaal van Boy & Erik Stappaerts en van Clio Honig. Die laatste is ook de designer achter een prachtige collectie verenkettingen. Verder in het fashiongedeelte: kettingen van Afrikaanse wax stoffen gemaakt door Bregje Cox, tassen van gerecycleerd leer ontworpen door Pascalle Daniels en jersey armbanden en kettingen made by Eda Flores. Naast al dit handgemaakt moois kan je ook vintagekleding, tropische juwelen en dito andere accessoires shoppen.The Bleach Gallery is elke zaterdag open van 11:00 tot 19:00. Check ook regelmatig de Facebookpagina van Bleach Story om op de hoogte te blijven van speciale events op donderdagavond. On your to do list: na een dagje flaneren over de Meir gewoon even verder huppelen richting kaaien. Geloof ons, feeling blue krijgt plots een geheel nieuwe betekenis. Vreemd, wij krijgen plots onvoorstelbaar veel zin in een blue curacao. Cheers!


The Bleach Gallery
Ernest van dijckkaai 4
2000 Antwerpen

page loaded