Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Street style @ Laundry Day

Door Karen op 06.09.2011Oh happy days! Wekenlang hebben we de weergoden wanhopig gesmeekt om een vleugje zomer en afgelopen zaterdag werden we eindelijk op onze wenken bediend. Zeer fijn voor ons en nog leuker voor alle party people die zaterdag naar het Antwerpse Nieuw Zuid trokken voor een urenlang dansfestijn op Laundry Day. Naar goede gewoonte was het weer een spectacle tout court. Niet alleen de stevige beats, maar ook jonglerende clowns en acrobatische turnmeisjes, het circusthema remember, waren aanwezig om het publiek te plezieren. De kleurrijke kledingstukken die wederom vrolijk aan waslijnen in de lucht wapperden, vormden een groot contrast met de schaars geklede meute op de begane grond. D'accord, het was liters-zweet-verspillend heet, maar het maakte er onze fashion hunt niet bepaald makkelijker op! Na eerst drie flesjes water achterover te hebben geslaan, uitdrogen was echt geen optie, trokken we onder het motto "wie zoekt die vindt" de festivalweide op en kwamen we terug met onderstaand fotoverslag. Grote zonnebrillen, fleurige bloemenpatronen en opvallende sieraden, that's how you rock the festival!
Aurelie is studente communicatiewetenschappen en ziet er dazzling uit in haar felrode jurk van Zara. De tas kocht ze van een oud vrouwtje in een gezellig vintagewinkeltje in Gent en de ketting van Urban Outfitters geeft haar outfit een heerlijk etnisch tintje.
Leen studeert meertalige communicatie Frans/Engels. Haar vrolijke jurk is van Garcia en de oorbellen kocht ze bij Forever 21. Zowel de handtas als zonnebril scoorde ze bij H&M. Pretty in pink, dat doe je zo.De Nederlandse Sofie is studente commerciële economie en draagt een hemdjurk en oorbellen met veren van H&M. Haar hippe pilotenbril is van Ray-Ban en haar sandalen met franjes vond ze bij Primark. Pocahontas meets city girl: copy that.
Neil en Sharon waren op Laundry Day om een verslag te maken voor The Top of Music. Sharon vond haar jumpsuit in een boetiekje in Normandië. Haar zonnebril is van H&M en de tas kocht ze bij Bershka. Neil draagt een hemd en broek van H&M en de pet kreeg hij van Sharon's opa. Comfy chic en een flinke dosis creativiteit: wij zijn fan.Studente psychologie Lissa was onlangs in Italië en keerde terug met een koffer boordevol leuke spulletjes waaronder deze schattige bloemenjurk en girly handtas. Ze heeft een zwak voor kleedjes en springt tijdens een winkeluitje het liefste binnen bij Zara, Cream en Movies in Gent, Men at Work en Brooklyn.
Als Allesia gaat shoppen gebeurt het zelden dat ze thuis komt zonder een paar nieuwe schoenen. Van pumps tot sneakers, she's just shoe crazy! Voor deze festivaldag koos ze voor een paar comfortabele espadrilles van H&M, een rokje van Zara en een t-shirt van River Island. Haar tas is van Laurent David en haar gepersonaliseerde Tinkerbell-ketting was een cadeau van haar mama. Voor ons geen Carrie Bradshaw signature necklace, wij willen er zo eentje.
Titia is fashion all over. Haar bloesje komt uit een tweedehandswinkel, het rokje en de riem vond ze bij Zara en de armbandjes en gorgeous ketting shopte ze bij Forever 21. Het horloge kocht haar vriend in Madrid en ook de strikjesketting is een cadeautje. Ze houdt van minimalistische kleding met een edge en mixt probleemloos stukken van de high street met familiestukken van haar mama en oma.Tiffany werkt voor Flair en houdt er een gevarieerde stijl op na. Wij werden helemaal vrolijk van haar rok en tasje van Zara, oranje armband en hemd van H&M en roze armbandje van Primark. Dít is zomer.

Laundry Day mag haar garderobe weer voor een jaartje opbergen, maar wij hebben hier nog steeds de Belmodo.tv wasmachine boordevol Belgische designer outfits staan. Speel mee en wie weet staat Tiany binnenkort wel aan jouw deur met deze geweldige prijs!

page loaded