Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Invasie verovert België

Door Michael op 04.09.2011

Onze lieve vrienden van De Invasie maken zich klaar voor alweer een spannend & bruisend seizoen. Dit jaar trekken ze met een leger strijders naar 3 steden voor een flexpotoer. Een mix van een flexibele expositie én een flexpo-shop. Drie locaties waaronder C-Mine in Genk, STUK in Leuven en Quinze & Milan in Kortrijk. Verwacht je aan een uitgebreide combinatie van installaties, brunches, ontmoetingen, lezingen, video-installaties, recepties, black boxes en vooral een shop. Go Mad! Go Green! Go Milan!


Titi + The German Kid

De allereerste halte is C-Mine in Genk, daar krijg je een mix van installaties, shop & ontmoetingen. Go Mad! is een bataljon jonge ontwerpers. Zij trekken naar Genk van midden september tot eind december. De shop krijgt er bovendien nog 2 strijders bij, zij worden gekozen door De Invasie zelf.  Denk mode, interieur, grafisch werk, juwelen, keramiek, fotografie en accessoires. Staan op de confirmed list o.a. Black Balloon, Katja Van Breedam, Margo Slingerland, SMJD, Titi + The German Kid & Heidewinne. 

Important notice voor vrijdag 16 september 19:30. Want dan is er de feestelijke opening van de C-Mine pop-up shop én bovendien is er een lezing van Nalden. Nalden is de oprichter van WeTransfer en is een gekend blogger op nalden.net 


Forêt Féerique

Met Go Green! trekt De Invasie naar STUK in Leuven. Een leger strijders zonder voetafdruk tonen er hun kunsten. Ecologie & duurzaamheid staan deze keer centraal. Strijders die worden verwacht zijn Strook, Ilse Acke & Delva Landscape Architects. De flexpo-shop gaat volledig voor recycled, upcycled, bio-, eco-, low impact en duurzaam design. De flexpotoer stopt in de studentenstad van woensdag 9 november tot zondag 13 november. Black Balloon

Go Milan zorgt er voor dat de strijd onder de strijders volledig los breekt. Deze flexpo draait volledig rond een designwedstrijd rond meubelontwerp. De winnaar wordt door het publiek gekozen en mag naar Milaan samen met Quinze & Milan. In de shop kan je perfect terecht voor je kerstcadeautjes met een serieus aanbod aan jonge modeontwerpers, design, fotografie, grafisch werk, juwelen & accessoires. Afzakken doe je de de tijdens de weekends van 3 & 4 december, 10 & 11 december en 17 & 18 december. Telkens van 11:00 tot 17:00.

Een serieuze boterham aan creativiteit dus. Voor een volledig overzicht van alle strijdersactiviteiten surf je naar www.deinvasieverovertbelgie.be

Zin om online te shoppen dan doe je dat toch gewoon op www.deinvasie.be!

page loaded