Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Swooni in Essentiel

Door Bieke op 26.08.2011

Je hebt het misschien al horen waaien... ons Belgenland heeft een nieuwe filmkaskraker op de kaart gezet: Swooni.

Kaat Beels, de Vlaamse regisseuse, schotelt ons een verrassend mozaïekverhaal voor van 6 uiteenlopende mensenlevens die elkaar kruisen in Swooni, een luxe-hotel in hartje Brussel.
Keywords? Pittig, passie, verraad, vertwijfeling, broeierige zomer, geluk en... niet te ontbreken: een modetoets van Belgische komaf die zorgt voor de nodige fraîcheur! De sublieme cast, met een vette knipoog naar 'Hendrik' (Geert Van Rampelberg), brengt namelijk het volledige verhaal flanerend in een outfit van Essentiel. Gaande van elegante, glitterende zijden jurken tot basic t-shirts met donkere denim en kostuumjasjes. Ik geef het je op papier, de combinatie Swooni x Essentiel zit goed!

Dus... zin om de regenzotheid van de afgelopen zomer te botvieren en tevens wat cultuur van het thuisfront op te snuiven? Dan is een bezoek aan de cinema een must-visite want de film is sinds woensdag 24 augustus 2011 in de bioscoop!

www.swooni.be

page loaded