Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

SuperSwitch late summer edition

Door Michael op 14.08.2011

Ladies, tijd om je garderobe te vernieuwen maar heb je niet meteen het megabudget in huis om dure boetieks leeg te shoppen? Geen nood want met SuperSwitch heb je een goed alternatief. SuperSwitch is een event waar je jouw kleerkast kan vernieuwen, andere blij kan maken met jouw miskopen en tegelijkertijd een goed doel steunt. Verder zullen er ook heel wat jonge ondernemers en creatievelingen als designers, fotografen & muzikanten hun werk in de spotlight zetten. 

Deze late summer edition is de allereerste SuperSwitch. Fashionista's verzamelen op zondag 18 september in Zaal Serre in het stadspark van Tienen. Alles is toegelaten zowel kleding, accessoires als schoenen. Om 14:00 mag je alle spullen inleveren nadien worden ze gecontroleerd en ben je helemaal klaar om te gaan ruilen. SuperSwich is een écht event want tussendoor kan je er ook terecht voor een lekker hapje & drankje, make-up sessies, hair stylings & welness treatments. Het aanbod aan fashion wordt trouwens nog aangevuld met enkele Belgische designers. 

Bezielers achter SuperSwitch zijn Katrijn en Griet Beelen & Carolien Haijen. De ladies willen met het evenement veel verder gaan dan een simpele basic ruilnamiddag. Want op het einde van de avond organiseren de dames nog een wervelende veiling van de meest begeerde vondsten. Verder is er ook nog een prijsuitreiking én krijgt iedereen nog een leuke goodie bag mee naar huis. Maar het belangrijkste is dat alle niet geruilde kledingstukken worden gedoneerd aan het goede doel 'Next Stop Kinshasa Village'. Wat wil je nog meer? Gewoon gaan & laat ons gerust weten wat je er van vond in onze comments afdeling of via de Belmodo.tv Facebookpagina. And Switch!

SuperSwitch late summer edition
zondag 18 september 2011
van 14:00 tot 18:00
Zaal Serre
Stadspark Tienen
SuperSwitch on Facebook
SuperSwitch Blog

page loaded