Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo.tv & WeSC wedding: the party pics

Door Angelique op 09.08.2011

Afgelopen vrijdag vierde WeSC Antwerpen zijn 1-jarig bestaan. WeAreTheSuperlativeConspiracy doet dat natuurlijk à la rock'n roll. Dus vierden we mee! We deden dat met taart, pintjes, mister DJ, beautiful people on the street en mét de Belmodo.tv wedding
(foto's: Ringo Gomez Jorge)

Congrats aan WeSC en ons Belmodo.tv trouwkoppel Sarah en haar man . Ze wonnen de Belmodo.tv WeSC wedding wedstrijd om op een ludieke manier elkaar het ja-woord te geven. Ideaal om hun 1-jarig gelofte te hernieuwen. 


Met deze foto van hun huwelijk wonnen Sarah en haar man de Belmodo.tv wedstrijd


Sarah en haar man anno 2011 op hun Belmodo.tv WeSC wedding

page loaded