Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tumbl & fall in love

Door Patricia op 07.08.2011

Eind vorig jaar gaven we al wat Tumblr-adresjes mee, maar onze reading list is nu eenmaal lang en het is dus tijd voor een update uit het oord der visuele pleziertjes. 5 nieuwe tumblrs om te ontdekken:

1. Unhappy Hipsters 

Met de tagline: “It's lonely in the modern world” wordt met een architecturale insteek de spot gedreven met de hippe ruimtes anno nu.  

"She had fully intended to do a second encore, but, even at this tender age, she realized the desperation of performing solo near an empty shopping cart." 

2. Awesome people hanging out together

De titel zegt alles. Voor foto's van Betty White en Slash of Elvis en Sophia Loren is dit dé webstek to be. 

John Travolta & Prinses Diana

3. Alexa Chung ID'ed

De obsessie has gone on long enough, zegt u? We zijn het daar niet mee eens en kijken graag al eens op deze Tumblr welk outfitje La Chung uit de kast getrokken heeft.

4. Wear today

Voor wat oprecht geeky mannenmode. Iedere dag een nieuwe visual van een shirt en een bril. 

5. Styled on 

Styled On is een platform voor sociale ontdekking voor style-minded mensen en brands. De Tumblr promoot magazine-inhoud, brengt modenieuws en leuke weetjes van her en der.

PS: The Impossible Cool

Deze Tumblr heb ik al vermeld in mijn vorige overzichtje, maar is zò top dat hij nog een plaatsje in dit lijstje krijgt. Ongelofelijk coole foto's van ongelofelijk coole mensen met de nodige dosis nostalgie. Van Humphrey Bogart met hoed en sigaret tot Bruce Springsteen in stonewashed jeans. 


Louis & Lucille Armstrong in Egypte

page loaded