Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: The Styling Dutchman

Door Tiany op 06.08.2011

Vintagelover Annebeth Bels blogt sinds 2010 zo goed als dagelijks. Na een tijdje actief te zijn op Chictopia begon ze haar eigen blog, The Styling Dutchman, om haar schrijverstalent te ontwikkelen, dagelijks mee te zijn met de modescene en haar eigen passies te delen. Ze is momenteel 23 jaar en student communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Antwerpen, met een journalistencarrière als droom in het achterhoofd.

Annebeth is een fashionista met een klein budget en is bijgevolg creatief met haar eigen kleerkast. Ze is vooral verslaafd aan schoenen en jurkjes en ik kan haar geen ongelijk geven, natuurlijk. De naam van haar blog heeft te maken met haar roots. De in België wonende Annebeth is eigenlijk een Nederlandse. Plus, als kleine meid wou ze graag piraat worden. Flying dutchman ahoi!

page loaded