Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

EXPO: Bergen, A pop-up Book

Door Michael op 05.08.2011

Zin om je fashion agenda aan te vullen? Wel dan heb ik de ideale bezigheid met de rondreizende tentoonstelling én pop-up store Bergen, a pop-up Book. Vanaf donderdag 1 september 2011 tot en met maandag 5 september 2011 kan je in het toekomstige Centrum voor Mode & Design in Brussel terecht voor deze übercreatieve expo. Volledig ondersteund door het Norwegian Fashion Institute dus Scandinavische designs ten top!

Alles draait rond het dugnad principe. Het wat?-principe? Indeed, ik kende het ook niet maar het dugnad principe wil zeggen dat alle deelnemers elkaar helpen. Het project toont installaties, ontwerpen & inspiraties uit de Noorse stad Bergen. De expo evolueert voortdurend en laat zich inspireren door de stad waar het arriveert. Kunst gecombineerd dus met design & fashion waarbij de gelimiteerde oplages tegen goeie prijzen worden verkocht in de pop-up shop


Creativos achter dit project zijn Alexander Helle & designer T Michael. Samen met een groepje young & upcoming modeontwerpers, artiesten, kunstenaars & meubeldesigners kozen ze Brussel uit als hun 3de halte. De expo werd voorgesteld tijdens Milaan Fashion Week en wil een showcase zijn voor de Noorse creativiteit. Verwacht je dus aan deelnemers als Norwegian Rain, T Michael, Hansen, dMajuscule & DoubleYou Perfume. Een absolute arty aanrader van formaat!

Bergen, A pop-up Book
van donderdag 1 september 2011 tot maandag 5 september 2011 (open op zondag)
toekomstig Centrum voor Mode & Design
Nieuwe Graanmarkt 10
1000 Brussel
Open van 10:00 tot 19:00

page loaded