Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Come to the Kitsch side: Filles a Papa parties Forever

Door Tiany op 29.07.2011

Knokke, hou je vast aan de takken van de bomen want op vrijdag 5 augustus is het zover: Kitsch Club organiseert zijn tweede Filles a Papa-night. Say Quoi? Party Hardy beats van onder andere Monsieur Moustache onder leiding van Filles a Papa ladies Carol en Sarah, Eerst kan je in Knokke terecht voor de nacht van het Zoute a.k.a. een exclusieve shoppingnight waarbij de winkels wat langer open blijven, later kan je dan gaan shaken op de kitschy beats. 

Ik ben alvast voor een dansje placeren & have even been spotted achter de draaitafels in deze club. Hoe kan ik dan nee zeggen tegen een avond fashion extravaganza? See you there? 

Met Belmodo-lady lies in Magic, het jongere broertje van de Kitsch Club. 

page loaded