Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bridesmaids: the movie

Door Patricia op 18.07.2011

Het is trouwseizoen en dat merk je hier bij Belmodo.tv. Niet alleen geven we WeSC-trouwkledij weg voor je hele wedding party, we vielen ook nog eens superhard voor de nieuwe topkomedie Bridesmaids. Het verhaal gaat als volgt:  Annie (Kristen Wiig) is een single vrouw in haar 30s. Haar leven zit wat in het slop: haar bakkerij ging failliet, haar vriend liet haar zitten en ze raakte al haar spaargeld kwijt. Nu verkoopt ze verlovingsringen, woont ze bij een rather odd broer-zus team en heeft ze een seksrelatie met Ted (Jon Hamm aka Don Draper uit Mad Men).

Wanneer haar beste vriendin Lillian gaat trouwen, wordt Annie in de mixer gegooid met haar mede-bruidsmeisjes: Lillian's cynische nicht Rita, idealistische vriendin Becca, de onbeleefde schoonzus-to-be Megan en Helen, de ijdele vrouw van de baas van Lillian's verloofde. Ondanks haar problemen bijt Annie zich vast in de rollercoasterride richting huwelijk. Met hilarische scenario's tot gevolg!

Bridesmaids zal vanaf 3 augustus in de zalen spelen en is een must-see voor ladies die nog eens goed willen lachen. Jij kan dankzij Belmodo.tv kans maken om op woensdag 27 juli om 18:00 naar de avant-première te trekken van deze prent. Het enige wat je moet doen is deelnemen aan de wedstrijd, win een duoticket voor de avant-première van Bridesmaids. Succes! 

page loaded