Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo.tv organiseert jouw WeSC wedding: oh yes we do!

Door Tiany op 15.07.2011

We Are The Superlative Conspiracy, oh yes you bet! Een hiep hiep gigantisch dikke piep voor de WeSC store in Antwerpen. 1 jaar vieren dat betekent party hardy en hoe? Met jouw wedding party! 

Dankzij Belmodo.tv kan jij op vrijdag 5 augustus 'Oh yes I do' zeggen samen met jouw lief en jullie getuigen of jouw bruidsmeisjes. Als dat niet handig is, toekomen op je eigen feest met je beste vrienden als getuigen. Jullie krijgen alle vier een WeSC outfit ter waarde van 350 euro. Na de perfecte outfitkeuze start het muziekje 'Daar komt de bruid...temtemtemtem' Jullie geven het ja-woord én de taart wordt aangerukt! En daarna nog een dansje placeren, toch? Van een originele trouwparty gesproken. Gewoon inpluggen en you're married! 

 WeSC & Belmodo.tv: "We do!" ;o)

En wat moet je precies doen? Uiteraard vrijdagavond 5 augustus vrijhouden en nu hier klikken op 'Win je WeSC wedding outfit voor jou, je lief en jullie getuigen'! Succes én heel veel geluk in de liefde ;o)

page loaded