Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: M’as-tu vu

Door Tiany op 07.07.2011

Dat we bij Belmodo.tv fan zijn van Bieke Verheye is al lang geen geheim meer. Je zag haar al eerder in onze "Get the look"-rubriek opduiken als model, en ze staat al geruime tijd in mijn feed als must read blog. Bieke, of Bie voor de vrienden en lezers van haar blog M' as-tu vu is dan ook een onbetwistbare topmadam. Ze is ongelofelijk mooi en getalenteerd en blijkt dan ook nog eens super sympathiek te zijn.

Bie verovert sinds januari het modelandschap met haar blog, waar ze verhaalt over de events die ze bijwoont en de dingen die ze koopt. Ze geeft ons een kijkje in haar garderobe door haar outfitposts en wij smullen mee. Zeker eentje om in de gaten te houden.

page loaded