Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Weekend Photo Award #4

Door Patricia op 05.07.2011

Nikon organiseert voor de vierde keer in samenwerking met Knack Weekend en Le Vif Weekend, Pepe Jeans London en Photo Gallery asbl/vzw de Weekend Photo Award. Dit is een fotowedstrijd om nieuw talent in de fotografie op te sporen en de innovators van morgen te ontdekken. Maar dit jaar is het echt wel een geweldige editie gezien Weekend Photo Award draait rond het thema “food is fashion”. Do we need to say more? Nikon en Knack Weekend daagt fotografen en liefhebbers tussen 18 en 35 jaar uit om creatief te zijn met hun lens, mode en eten. Dat doen ze uiteraard niet voor niets want er zijn verschillende mooie prijzen te winnen.

De eerste prijs is 5000 euro, de tweede krijgt de Nikon prijs van 2500 euro en zo zijn er nog heel wat mooie prijzen. De drie eerste plaatsen krijgen ook een publicatie in Knack Weekend/ Le Vif én er volgt een tentoonstelling in de Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen in Brussel. 

En dan nu nog een last-minute tip:

Wil je je zelf bijscholen in een spoedcursus fotografie? Het kan. Ook Belmodo.tv ging als trouwe Nikon-gebruiker naar de Nikon school om onze techniek wat bij te schaven. Wie weet strijden we volgend jaar wel mee in deze mooie wedstrijd. We gaan nu nog wat oefenen maar mocht jij er al klaar voor zijn, go go go! Je vindt alle info op www.nikon-wpa.be. Inschrijven kan nog tot 18 september. Good Luck! 

page loaded