Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

VIDEO to watch: Regent Tweet & de Belgische blogscene

Door Tiany op 04.07.2011

Shoppen in Londen doe je in no time dankzij Eurostar. Thuis de deur dicht trekken en nog geen 3 uur later sta je vanuit Brussel Zuid al in centrum Londen. Klaar voor wat Regent Street shopping. Belmodo.tv volgde een aantal Belgische modeblogsters die zot zijn van Londen, Regent Street & Twitter. Het werd een dagje shop and social media use 'till-ya-drop', aub dit was Regent Tweet 2011.

Oh ja, leuk leuk leuk... Goed kijken naar de video want ook jij kan kans maken om naar Londen te trekken dankzij Belmodo.tv & Eurostar. Hier even klikken zo, meedoen en wie weet win jij wel een duoticket heen en terug naar Londen in Standard Premier, wat eigenlijk eerste klasse betekent. Niet slecht hé? Inderdaad, go go go, succes! 

page loaded