Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Come over to the dark side we have candy

Door Tiany op 26.06.2011

De 25-jarige Cindy Van Der Heyden is de leading lady achter de topblog Come Over to the Dark side we have Candy, een blog die al een tijdje tussen mijn favorieten staat. De Amsterdam-based Cindy heeft een geweldig gevoel voor stijl en post outfits met een mooie mix tussen betaalbare fashion en designerstuks, just the way I like it. De website werd opgestart in 2010 en heeft intussen al een groot aantal trouwe fans verworven. 

De naam van de website werd afgeleid van het feit dat Cindy's vriendinnen haar Candy noemen en haar liefde voor donkere kledij. Ze begon met haar blog omdat ze hield van het idee om een plaats te hebben waar ze alles kan delen. Geniet van haar toffe outfitposts en leuke finds, en bookmark that page!

page loaded