Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

MOMU presenteert Walter Van Beirendonck

Door Michael op 25.06.2011

De stoffen van de expo Ontrafel. Tricot in de Mode mogen worden opgeborgen en de silhouetten van Walter Van Beirendonck mogen worden geïnstalleerd. Vanaf woensdag 14 september 2011 kan je terecht in het MOMU in Antwerpen voor een grote overzichtstentoonstelling van Belgisch designer Walter Van Beirendonck. Onder de titel Dream The World Awake kan je kennismaken met de indrukwekkende internationale carrière van het Antwerpse modebuitenbeentje. 

Van Beirendonck is vooral bekend omwille van zijn kleurrijke collecties, spectaculaire defilés in Parijs in de jaren '90 & de maatschappijkritische thema's die hij durft gebruiken. In zijn werk laat hij zich inspireren door technologie, kunst, popcultuur en etnografie. Belmodo.tv kijkt er alvast naar uit!


MOMU
Nationalestraat 28
2000 Antwerpen
03/470.27.70

www.momu.be

page loaded