Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Expo: Prints! @ Modemuseum Hasselt

Door Michael op 23.06.2011

Modemuseum Hasselt presenteert vanaf vrijdag 25 juni 2011 hun nieuwste expo Prints! in mode- en kostuumgeschiedenis. De tentoonstelling brengt de verschillende fases in het gebruik van motieven. Dit aan de hand van de belangrijkste historische innovaties & veranderingen op socio-economisch & technologisch vlak. Al die veranderingen en vernieuwingen zijn sterk aanwezig geweest in het modebeeld. Een overzicht van 1750 tot 2000.

Prints zijn dus all over toen én ook vooral nu. Er is geen enkele collectie die geen prints heeft. Super hot dus en een absolute must-visite! Verwacht je aan brands als Hermès, Pucci, Dries Van Noten, Jean-Charles de Castelbajac, Diane Von Furstenberg, Eley Kishimoto, Lanvin, Miu Miu, Prada, Tim Van Steenbergen & Walter Van Beirendonck. 

Prints!
vanaf vrijdag 25 juni 2011 tot en met zondag 8 januari 2011
tickets kosten € 5 per persoon

Modemuseum Hasselt
Gasthuisstraat 11
3500 Hasselt
011/23.96.21
www.modemuseumhasselt.be

page loaded