Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Into the gloss

Door Patricia op 20.06.2011

Dankzij lezeres Laura surfte ik in januari voor de eerste keer naar Into the Gloss, sindsdien mijn favoriete beautyblog. Ever. Mijn liefde voor beauty kwam in tegenstelling tot die voor mode best laat op gang. Tot enkele jaren geleden beperkte make-up zich tot mascara, eyeliner en lipstick en smeerde ik sporadisch eens een smudge crème op mijn gezicht. Daar is de laatste jaren in een sneltempo verandering in gekomen. Ik steek de schuld op mijn mama, die nét iets te veel Clinique-goodies onder mijn neus heeft geduwd. Deze new found obsessie bereikt nieuwe hoogtes sinds ik Into the Gloss ken. 

Deze topblog draait volledig om beauty binnen de industrie. Lees: Influencers die hun beautygeheimen prijsgeven, in hun kast laten kijken en trends aangeven. Dit alles gebeurt onder het waakzame oog van Voguette Emily Weiss, mijn laatste nieuwe girl crush. Van Susie Bubble tot de CEO van Proenza Schouler, Into the Gloss barst van de interessante artikels. Find out for yourself...

 

page loaded