Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: Wood and Rags

Door Patricia op 15.06.2011

Sinds januari is er een nieuwe mannenblog in het Vlaamse bloglandschap. Wood and Rags is het geesteskind van de sympathieke Gilles Draps uit Meise. Het is de plaats waar hij zijn hersenspinsels kwijt kan over mode, design en lifestyle. Gilles vertelde me tijdens een zonnige lunch in mei dat hij een week voor zijn verjaardag dacht "ik wil bloggen" en bijgevolg op een dag achter zijn computer kroop en begon te schrijven. "Ik wou delen wat ik leuk vond, maar niet mijn leven. En ik wou iets schrijven voor mannen dat ook gelezen kan worden door vrouwen." Daar is Gilles alvast goed in geslaagd want Belmodo.tv is helemaal hooked on Wood and Rags

Gilles laat zich vooral inspireren door Urban- en streetwear, en heeft zijn designesthetiek al sinds jongs af aan meegekregen. Het enige jammere aan een zwak voor mooie dingen? "Dat kost zo veel geld..." We feel your pain, Gilles.

De adresjes van Gilles

"Ik hou ervan om te shoppen in winkels die een goede mix aanbieden. Ergens waar je zowel met een klein als een groot budget de mooiste dingen kan kopen."

Mr. Porter
Colette
Your

"Er zijn zo veel blogs en magazines die een designjunk als ik inspireren, dit zijn een paar van mijn favorieten."

Monocle
Vice
The Cool Hunter
Architecture Daily

page loaded