Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bruxx: exxtra large citytrippen = extraa large shoppen

Door Angelique op 08.06.2011

Hoe kan het ook anders dat we zot zijn van citytrippen, we are fashion addicts ;o). Los van het feit dat we dus eigenlijk verslaafd zijn en we een zeer dure 'hobby' hebben... Plooien we niet, gaan we niet in therapie maar zoeken we gewoon een oplossing... om alles te blijven doen maar goedkoper, toch?  

Citytrippen in Europa, aan de beste condities volgens jouw budget, het kan want heel wat vluchten zijn nu verzameld op www.bruxx.be

Bruxx is het online platform van Brussels Airport, de luchthaven op Zaventem. Je vindt op www.bruxx.be vanaf nu heel wat fijne bestemmingen zoals Barcelona, Berlijn, Kopenhagen, Londen, Milaan, Oslo, Stockholm, Riga, echte citytrip shop-till-ya-drop aanraders. Maar je kan  even goed een vlucht boeken naar Oujda in Marokko, Nice in Frankrijk enz...


Op Bruxx vind je niet alleen de beste vluchten, je kan ook door je in te schrijven deel uit maken van de Bruxx community. Oh ja wij zijn dat al en zullen vanaf nu kunnen genieten van free wifi in de Bruxx Exxit loungeruimte en kunnen bijvoorbeeld ook andere voordelen bekomen bij vertrek. Op dit moment is er de actie 1 betalen 2 halen bij Starbucks. Wat hebben we nog meer nodig voor onze perfecte start van een trip? Oh ja shoppingbudget ;o). 

Check trouwens hier op Belmodo.tv in onze 'shops internationaal' rubriek, dé hotspots om te shoppen van een paar steden die je ook als vakantiebestemming kan vinden op Bruxx.

page loaded