Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Last call : Stiletto run

Door Angelique op 28.05.2011

Een warme oproep, voor al wie niet weet wat gedaan morgen, op zondag 29 mei. Kom gewoon naar Hasselt want op de ring rond deze sympathieke stad organiseert het Modemuseum voor de derde keer de Stiletto Run. Inschrijven kan jammer genoeg niet meer want de run is volboekt maar supporteren is altijd leuk. Deze derde editie is trouwens nog groter en grappiger. Superveel deelneemsters en we reiken er ook de Belmodo.tv prijs uit voor beste outfit. Er zal niet alleen een jongen, inderdaad je leest het goed, meelopen op high heels...Ons eigen Tiany zal als live verslaggevende cheerleader de modeblogsters in hun aparte ronde doorheen hun spurt helpen. OMG, dat wordt lachen ;o) 

En dit is ook lachen... tot zondag!

page loaded