Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: It-Girl

Door Patricia op 23.05.2011

Een blog die al veel eerder in de Belmodo.tv spotlight had moeten staan is It-Girl. Kim Wuyckens spot op deze blog namelijk al vier jaar lang de tofste beauty en fashion vanuit het standpunt van een luxepaardje. Ze geeft namelijk zelf toe dat haar grote zwak de kwaliteit van een product is, maar dat zal haar allesbehalve tegenhouden om een budgetproduct te testen. 

Kim woont in Leuven, houdt van merken als Dermalogica en Chanel, en heeft haar glamourgehalte van thuis meegekregen. Nu wil Kim haar kennis delen met de wereld via haar blog, en in de voorbije jaren is haar website uitgegroeid tot één van de belangrijkste beautyblogs van België. Bij It-girl kan je terecht voor reviews, nieuws en artikels met een persoonlijke insteek. Weer ééntje om dagelijks te bezoeken!

page loaded